Adverteren

Wat is Oohrder?

Op de digitale schermen in de metrostations van Amsterdam en Rotterdam wordt een gevarieerd aanbod aan Oohrderboards getoond. Deze schermen staan verdeeld over de stations op plekken waar reizigers staan te wachten op hun volgende metro. 

Op de Oohrderboards worden verschillende producten, diensten of unieke kortingen uitgelicht. Deze vallen altijd gezamenlijk binnen een thema, denk bijvoorbeeld aan Black Friday, wintersport, sneakers of een dagjes uit. 

Hoe werkt Oohrder?

De Oohrder boards zijn voorzien van een unieke QR-code. Zodra deze code wordt gescand, belandt de reiziger op het online platform: Oohrder. Hier wordt een overzicht gemaakt van alle acties, producten en diensten van de deelnemende adverteerders. Zodra de reiziger het gewenste aanbod heeft gevonden, kan er worden doorgeklikt naar de website van de adverteerder om de bestelling af te ronden of om contactinformatie achter te laten. 

Nog niet helemaal duidelijk hoe Oohrder werkt?

Waarom adverteren op Oohrder?

Via Oohrder heb jij de mogelijkheid om jouw producten en/of diensten te promoten onder de reizigers van de metro in Amsterdam en Rotterdam op schermen tot wel 7m²! De ideale manier om goed zichtbaar te zijn onder een diverse doelgroep. 

Wist je dat iemand gemiddeld drie minuten staat te wachten op de metro? Het perfecte moment dus om lekker te shoppen. Daarnaast is het een zeer voordelige manier om zowel online als in Out-Of-Home jouw producten en/of diensten onder de aandacht te krijgen 

Het hele jaar door zijn er verschillende Oohrderboards die uiteenlopende thema’s promoten van schoenen tot zorgverzekeringen tot vacatures. Laat hieronder weten wat jij graag zou willen promoten en wij nemen contact met jou op om de perfecte invulling te geven aan jouw promotie. 

Ook adverteren?

Staat er op de kalender geen thema welke past bij jouw product of dienst? Niet getreurd, er zullen nog vele andere thema’s komen. Laat hieronder weten wat jij wilt promoten en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Oohrder is initiatief van CS Digital Media. CS Digital Media is een Digital Out Of Home exploitant met meer dan 250 schermen in het metronetwerk van Amsterdam en Rotterdam.
Het nieuwe, innovatieve, Outdoor Commerce platform Oohrder, helpt adverteerders om naast awareness ook performance doelstellingen te behalen middels buitenreclame.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject